Info

U kunt bij H.J. van Mourik Tuinaanleg terecht voor:


TUINAANLEG

Uw tuin is het visitekaartje van de woning maar het kan een hele zorg zijn. H.J. van Mourik Tuinaanleg staat garant voor de volledige zorg voor uw tuin. Persoonlijke en betrokken wordt er gezocht naar duurzame en vernieuwende oplossingen. Een realistische kijk en een goede prijsstelling maken het verder mogelijk om uw wensen echt waar te maken.

SIERBESTRATING

Een onderdeel dat eigenlijk in geen enkele tuin ontbreekt is de bestrating: paden en terrassen. Veel mensen zijn in de veronderstelling dat de hovenier niet kan bestraten. Maar ook dit vak -want dat is het!- beheersen wij. Terrassen en paden, en de materialen waaruit ze bestaan, zijn zo bepalend in de tuin, dat wij er juist graag zelf rekening mee houden in de planvorming en ook zelf zorg dragen voor de uitvoering. Een bestrating moet er immers ook na jaren intensief gebruik nog net zo bij liggen als toen het gelegd werd.

TUINONDERHOUD

Om er voor te zorgen dat een mooie tuin ook vooral mooi blijft, is regelmatig onderhoud een vereiste. Heeft u groene vingers, dat kunt u dat natuurlijk ook zelf doen. Heeft u die niet of heeft u gewoonweg geen tijd of zin, of is uw tuin te groot, dan nemen wij u dit werk graag geheel of gedeeltelijk uit handen.

GRONDVERZET

Of het nu gaat om opritten uitgraven, vijvers of bouwputje graven het spitten van tuinen u kunt bij ons terecht. Wij hebben de beschikking over een mini kraan en mini shovel.

H.J. van Mourik: Sterk in grondwerk!

inloggen